Hieronta

Tyyli on kokonaisvaltainen parturi-kampaamo, mutta myös kauneuden ja hyvän olon keskus. Koulutettu hierojamme Salla Mononen tekee ”Hierontaa kehon ja mielen parhaaksi”. Klassisen hieronnan lisäksi tarjolla on kuumakivihierontaa, Intialaista päähierontaa sekä triggerpistehoitoa. Lisää tietoa hieronnasta saat Sallan omilta sivuilta. Tervetuloa saamaan apua kipuun tai vain nauttimaan!

Salla työskentee Tyylissä kesäkuun loppuun saakka. Mikäli sinulla on lahjakortti hierontaan, otathan yhteyttä ajan sopimitse mahdollisimman pian, jotta ehdit käyttämään sen.

Luontaishoitola Kiesla tarjoaa rentouttavia ja kehoa herättäviä hoitoterapioita. Hoitomuotoina käytetään aromaterapiaa, shiatsua, vyöhyketerapiaa ja vauvavyöhykettä. Hoitoja on myös mahdollisuus täydentää asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan ravinto-, rentoutus-, kukka-, fyto-, ja aurikuloterapioilla. Luontaishoitoja Tyylissä tarjoaa Kitta Kiesla. Lisää tietoa Kitan palveluista ja hinnaston näet hänen omilta sivuiltaan http://luontaishoitolakiesla.fi

Kitta työskentelee Tyylissä toukokuun loppuun saakka.

Sivuston suunnitteli ja toteutti Digitoucan.